Samenwerken

Van bakken tot borrelen en van hartig tot zoet, lekkerbekken zijn hier aan het juiste adres! Laura’s Bakery staat bekend om de uitvoerig geteste recepten die toegankelijk zijn en eigenlijk nooit mislukken. De combinatie van overheerlijke recepten en Laura’s persoonlijke aanpak hebben ervoor gezorgd dat ze al sinds het begin het meest populaire bakblog van Nederland is.

De bezoekers van Laura’s Bakery

Iedere maand vinden ruim 1.500.000 unieke bezoekers hun weg naar Laurasbakery.nl, samen zijn zij goed voor 4,3 miljoen maandelijkse pageviews. De bezoekers van Laura’s Bakery zijn overwegend vrouwen in de leeftijd van 25-44 jaar. Al weten mannen en vrouwen van alle leeftijden hun weg prima te vinden naar deze culinaire inspiratiebron.

Wat alle bezoekers gemeen hebben, is dat ze van bakken, borrelen en lekker eten in het algemeen houden. Ook niet onbelangrijk: ze zijn net als Laura dol op baktips, nieuwe producten en achtergrondverhalen. Alles zo toegankelijk mogelijk uiteraard. De 6 bestseller bakboeken van Laura sluiten hier perfect op aan en vliegen als zoete broodjes over de toonbank.

Ook op social media is Laura’s Bakery populair, dit zijn onze meeste populaire en interactieve kanalen:

  • Instagram – 95.000 + volgers
  • Facebook – 76.000 + volgers
  • Facebook Bakgroep – 31.000 + leden
  • Pinterest – 91.000 + volgers

Hoe kunnen we samenwerken?

We zouden heel makkelijk kunnen zeggen dat alles mogelijk is op het gebied van samenwerkingen. Is het in principe ook, maar dat je van dat ‘alles’ eigenlijk helemaal niets wijzer wordt snappen wij ook. Daarom helpen we je graag op weg.

De meest voorkomende samenwerkingen zijn in de vorm van sponsored posts of Instagram posts. Benieuwd naar wat dit precies inhoudt en welk soort mogelijkheden er zijn? Mail naar info@laurasbakery.nl of vul onderstaand contactformulier in. Dan kunnen wij kijken of jouw merk aansluit bij Laura’s Bakery en je alle informatie toesturen.

Freelance

Enthousiast over Laura’s werk, maar niet op zoek naar een samenwerking die online op Laura’s Bakery of de social media kanalen verschijnt? Laura is ook beschikbaar als freelancer voor verschillende soorten online en offline klussen. Hierbij kun je denken aan receptontwikkeling, fotografieklussen, schrijfopdrachten en meer.

Omdat het runnen van Laura’s Bakery veel tijd kost is er beperkt plek voor dit soort opdrachten, wees dus op tijd met een aanvraag. Vraag naar de mogelijkheden en we denken graag met jullie mee.

Laura’s Bakery is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57282897